Aktuellt

Jag kommer vara på SmåLit i Jönköping den 4 februari. Även om jag inte har en programpunkt så kommer jag vara vid Ordberoendes bord under dagen och det kommer finnas böcker att köpa. Kom förbi och säg hej! Köp en bok av mig eller mina förlagskolleger och få den signerad. Mässan öppnar kl 11 och har öppet till kl 16. Fri entré. Välkommen!

Jag kommer ha ett bokbord tillsammans med härliga Åsa Hallengård på Bohusläns bokmässa den 11 mars i Stenungssund. Bokmässan öppnar klockan 10 och det är fri entré hela dagen fram till kl 15 när den stänger. Det kommer finnas författarsamtal och möjlighet att köpa böcker eller ta en fika. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: