Recensioner

Det har börjat komma in recensioner av Berätta en detalj som jag tänkte dela med mig av.

Nina på Rämmengården har läst min bok och recenserat den. Hon tycker bland annat:
”Jag gillade också att de uppmanar varandra att berätta en detalj som får dem att lära känna varandra, inte bara till ytan. Jag föll för de båda huvudpersonerna i boken och de känner genuina och trovärdiga. Texten är flytande och boken är lättsam, vilket gör att den går fort att läsa. Jag ser fram emot, och hoppas på att författaren skriver något mer. Jag kan verkligen rekommendera denna fina debutroman, som får ❤❤❤❤❤/5 av mig.”

Ni kan läsa mer om vad Nina tyckte om boken här.

Millansbokhylla på Instagram skrev följande:
”Nu har jag läst ut Berätta en detalj av Malin Tuvesson! Började läsa i förmiddags 🙂 En debut som jag verkligen tyckte om, och som gärna hade fått räcka lite längre! 🙂 Härlig feelgood/romance med både vänskap, kärlek, karriär och intriger. Lättläst och underhållande!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: