Boken finns i butik nu!

Igår den 16 maj släpptes boken. Berätta en detalj finns nu ute att köpa i bokhandlar och under inköp till bibliotek. Om den inte kommer till ert lokala bibliotek så gör ett inköpsförslag så kanske de köper in den.

Det känns surrealistiskt att boken nu finns ute och att det finns de som läser den. Boken har lämnat nästet och är inte bara min längre. Berättelsen om Julia och Paul är delad med världen och nya läsare. Underbart och spännande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: